• Posted byDierenkliniek Oosterhout
  • maart 30, 2018
Posted in DIERENKLINIEK OOSTERHOUT

Dierenkliniek Oosterhout NIEUWS

Beste klant,

Na 36 jaar het mooie beroep van dierenarts met veel genoegen te hebben uitgeoefend heb ik besloten de werkzaamheden te beëindigen. De praktijk aan de Torenstraat waar ik sinds 1991 gewerkt heb wordt per april voortgezet door collega Jeroen Sterenborg van Dierenkliniek Rijen en zijn team.

Wij werken al vele jaren samen in de weekenddienst en voor specialistische onderzoeken, zodat continuïteit meer dan gewaarborgd is. Wij bevelen hen dan ook van harte aan!

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de vele warme contacten de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet, mede namens Helga,Jochem Schmidt

Op vrijdag 30 maart is er van 15.00-18.00 uur gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen.

Beste klant,

Graag maak ik (Jeroen Sterenborg) gebruik van de gelegenheid om onze kliniek en uw nieuwe dierenartsen voor te stellen.

Dierenkliniek Rijen is ooit begonnen als een eerstelijns praktijk voor kleine huisdieren. In de afgelopen jaren heeft de kliniek zich gespecialiseerd op meerdere deelgebieden, waarbij wij wel altijd vasthouden aan onze werkwijze ‘Makkelijk als het kan, moeilijk als het moet’. In die hoedanigheid hebben wij veel samengewerkt met Jochem, om door hem verwezen patiënten verder uit te werken.

Anna Niemantsverdriet en Lisanne Balk zullen het gezicht worden van Dierenkliniek Oosterhout. Anna is een zeer ervaren dierenarts met een brede interesse, die zich onder andere verdiept heeft in de chirurgie. Lisanne heeft enkele jaren gewerkt in een specialisten kliniek nabij Antwerpen. Hier heeft ze veel internistische en spoed patiënten behandeld.

Ik ben trots dat mijn team en ik de praktijk van Jochem Schmidt mogen voortzetten en heb er alle vertrouwen in dat Anna en Lisanne u en uw huisdier alle zorg en aandacht zullen geven. Net als de heer Schmidt zullen zij uw huisdier centraal stellen, en blijven luisteren naar uw wensen. Ze kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in de praktijk.

Om er voor te zorgen dat we voor iedere patiënt voldoende tijd kunnen nemen, dient u voortaan een af-spraak te maken. Dit kan op het gebruikelijke nummer: 0162-427422 (De inloopspreekuren komen dus te vervallen.)

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00-19.00 uur.Anna, Lisanne en Jeroen

U bent van harte welkom voor een kennismaking of een kopje koffie.

Het laatste nieuws