• Posted byDierenkliniek Oosterhout
  • februari 8, 2023
Posted in Uncategorized

Wij zoeken een Dierenarts

Dit is jouw baan
Als nieuwe collega bij Dierenkliniek Rijen krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid. Samen met een team van 9 dierenartsen en 14 paraveterinairen sta je dagelijks klaar voor al onze patiënten.

De Dierenkliniek Rijen methode kenmerkt zich door de aanpak: “Makkelijk als het kan, moeilijk als het moet”, waarbij overleg met collega dierenartsen cruciaal en zeer vanzelfsprekend is. We denken daarbij vanuit het dier én houden rekening met de wensen van de klant.

We zijn een groeiende praktijk. Niet alleen in omvang, maar ook in mogelijkheden op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie, beeldvorming, anesthesie, chirurgie en tandheelkunde.

Jouw werkomgeving
Dierenkliniek Rijen is een gezellige dierenartspraktijk én een deskundig dierenziekenhuis onder één dak. Tot onze klantenkring behoren niet alleen patiënten uit ons verzorgingsgebied. We behandelen ook de dieren van de luchtmacht en verwijspatiënten vanuit andere praktijken.
En daar zijn we trots op.

De praktijk is zelfstandig en heeft vier locaties verspreid over Rijen, Breda, Dongen en Oosterhout. Je definitieve standplaats bepalen we samen in overleg. Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid en enthousiasme. Dat uit zich niet alleen in passie voor ons vak en kennisdeling, maar ook in een fijne samenwerking onderling. Zo organiseren we regelmatig leuke teamuitjes en onze vergaderingen organiseren wij in een gezellig restaurant.

Jouw profiel
Of je nu enkele jaren werkervaring hebt opgedaan of net klaar bent met je studie. Wij vinden het vooral belangrijk dat je graag veel wilt leren en flexibel bent. Je bent ambitieus en (zelf) kritisch. Je legt de lat, net als wij, hoog. Werken in een team en collegiaal overleg zijn voor jou vanzelfsprekend. Communiceren met humor ligt jou wel. Tot slot ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar.


Wat wij je bieden
Bij Dierenkliniek Rijen draait het om onze patiënten en om jou. Daarom bieden we je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarom worden onze nachtdiensten waargenomen door een collega praktijk. Je krijgt bij ons echt de kans om je talenten te blijven ontwikkelen. Dat doen we door middel van bijscholing, begeleiding van collega’s en kennisdeling.

Iets voor jou?
Solliciteer dan direct! Of neem bij vragen contact op met Michèle Fransen (telnr.: 0161-220 600). Nieuwsgierig naar onze praktijk? Kijk op www.dierenkliniekrijen.nl of solliciteer met je CV en een korte motivatie via info@dierenkliniekrijen.nl. Jeroen Sterenborg zal dan z.s.m. contact met je opnemen. Wie weet ontvangen wij jou binnenkort op één van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek.

Dierenkliniek Rijen echt iets voor jou!

Het laatste nieuws