Jaarlijkse controle: voorkomen is beter dan genezen.

Wij adviseren baasjes om de gezondheid van hun hond, kat of konijn op peil te houden. Hoe? Door jaarlijks een gezondheidscheck uit te voeren in onze kliniek. Zo nemen wij eventuele klachten of onzekerheden op voorhand weg om de gezondheid van jouw huisdier te waarborgen. Wij vinden voorkomen beter dan genezen en hebben daarom de preventieve jaarlijkse controle in het leven geroepen. Wij adviseren over voeding, ontworming, het voorkomen van huidparasieten en bekijken welke vaccinaties jouw hond, kat of konijn nodig heeft. Daarnaast maken we ook een inschatting van de gezondheid van de viervoeter. Middels een lichamelijk onderzoek en het wegen van jouw huisdier kunnen medische problemen aan het licht komen die van de buitenkant niet zichtbaar zijn.

Samen verantwoordelijkheid dragen voor jouw viervoeter

Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid voor de basis van de gezondheid van je hond, kat of konijn voor een groot deel in jouw handen. Maar ook wij dragen hier graag ons steentje aan bij. Door de opzet van onze vier dierenklinieken hebben we ontzettend veel specialistische kennis en kunde in huis op onder meer het gebied van cardiologie en tandheelkunde.

Als dierenarts, dierenziekenhuis en verwijscentrum in één, beschikt Dierenkliniek Rijen over alle mogelijke specialisaties binnen de interne geneeskunde, narcose, intensieve zorg en radiologie. Dierenkliniek Dongen, Dierenkliniek Poolseweg en Dierenkliniek Oosterhout zijn als zelfstandige praktijken kleinschaliger, maar zeker ook capabel genoeg om jouw dier te verzorgen. In het geval van complexe of spoedeisende medische problemen werken de klinieken in Oosterhout, Dongen en Breda samen met Dierenkliniek Rijen, om jouw dier zo goed mogelijk te behandelen en verzorgen. Gezamenlijk zetten wij dagelijks een extra stap voor jou en jouw huisdier.

Onze Service

Wacht niet tot je huisdier écht pijn heeft

Omdat viervoeters hun klachten niet makkelijk aan kunnen geven bij hun baas, is een jaarlijkse controle ter preventie, met een gedegen onderzoek en behandeling van de gezondheid, van belang. Mócht er na de jaarlijkse controle een verdere behandeling nodig zijn, dan hebben onze specialisten uitgebreide kennis en kunde om de gezondheid van jouw maatje te verbeteren

Wacht niet totdat jouw huisdier écht pijn heeft, laat je hond, kat of konijn jaarlijks controleren.

Jaarlijkse controle I Dierenkliniek Rijen, Dongen, Poolseweg, Oosterhout

Omdat voorkomen beter is dan genezen, doen we aan preventieve jaarlijkse controles. Kom langs en controleer de gezondheid van jouw hond, kat of konijn.